Első Helpee születésnap!

Első Helpee születésnap!

Mindenekelőtt köszöntelek a Helpee blogján, ahol a jövőben újabb és újabb bejegyzésekkel várlak téged.

Biztosan ismersz már, de ha új látogató vagy az oldalamon, akkor bemutatkozok neked. Molnár Boglárka vagyok, a Helpee pisitölcsér megálmodója. Izgatottan vártam, hogy elindíthassam a blogomat, hiszen rengeteg témával készülök, azonban eddig a megfelelő alkalomra vártam.

Szeptember 22. nagy nap volt számomra, hiszen 1 éves lett a Helpee pisitölcsér. Engedd meg, hogy egy nosztalgikus időutazásra vigyelek és elmesélhessem, hogy honnan is indultam/indultunk, hogyan született meg a Helpee.

Férjemmel, szerelmünk hajnalán nagyon sokat utaztunk: fesztiválokra, tömegrendezvényekre jártunk. Sajnos azonban mivel fogékony vagyok a húgyúti fertőzésekre, sokszor egy-egy makacs betegséggel tértem haza. Mondanom sem kell, mennyire elegem lett, hiszen tudtam, hogy rajtam kívül rengeteg nő jár hasonló cipőben és még sincs erre megoldás…

Beleástam magam a pisitölcsérek világába. Összevásároltam a világon fellelhető összes pisitölcsért, és rájöttem, hogy mindnek van valami „szépséghibája”.
Ekkor jött az ötlet, hogy alkossuk meg a tökéletes pisitölcsért.
Férjem a papíriparban dolgozik, így adta magát a helyzet: górcső alá vettük az összes konkurens terméket, valamint egy designer-formatervező hölgy barátunkkal belekezdtünk a termékfejlesztésbe.

A tervezési munkával párhuzamosan a papíripari szakembereink elkezdték a tökéletes receptúra kidolgozását. A papírral szemben speciális elvárásaink voltak: a vízben való gyors oldhatóság, a folyadéknak ellenálló belső réteg, továbbá kiemelt fontosságúnak tartottuk, hogy a mi pisitölcsérünk környezetbarát termékként kerülhessen értékesítésre.

A képen látható “papírfecnik” néhány hónapon keresztül meghatározó szerepet játszottak a napjainkban, hiszen minden egyes kikísérletezett receptúra után ilyen formában vehettük kézbe a Helpee-t. Így visszatekintve, ez az időszak volt a termékfejlesztés legnehezebb része, hiszen ragaszkodtunk a vízben oldódó, környezetbarát pisitölcsérhez.

A tökéletes receptúra kidolgozása mellett a női anatómiának megfelelő forma megtervezése volt a következő lépés. A tervezői munka során több formát is kipróbáltunk, sokszor áthajtogatva, újratervezve a tölcsért azért, hogy a lehető legjobban illeszkedő eszköz kerüljön gyártásra.

Majd jött az utolsó és egyben legizgalmasabb folyamat, a design véglegesítése.
Sok fejtörést okozott, sokat gondolkodtunk, mire tisztázódott bennünk, hogy nem szeretnénk semmilyen plusz nyomatot a termékre, csak egy diszkrét dombornyomást.
Nagyon izgalmas és egyben fárasztó időszak volt, de egy évvel ezelőtt, amikor az első dobozok lejöttek a gyártósorról, elmondhatatlanul büszkék és elégedettek voltunk a férjemmel.

Bízom benne, hogy a Helpee-vel sok hölgy társamnak tudom segíteni a mindennapjait és tabuk nélkül beszélhetünk a minket érintő nehézségekről, problémákról. Ha szeretnél hasznos tanácsokról olvasni, kövess minket Instagramon, Facebookon is, ahol a női intimhigiéniával kapcsolatos témák kerülnek a középpontba.

Hasonló cikkek

Mit vigyek magammal a kórházba?

Cikkünkben összeállítottuk azokat a személyes okmányokat, egészségügyi dokumentumokat, gyógyszereket, tisztálkodószereket és elektronikai eszközöket, amelyeket érdemes magaddal vinned egy esetleges kórházi ellátásra. Sok egészségügyi intézményben sajnos

Tovább olvasom »
0
    0
    Kosár tartalma
    Még üres a kosarad!Vissza a webáruházba
      Szállítás kalkulátor