Szia! Molnár Boglárka vagyok, a Helpee megálmodója.

Célom, hogy a nyilvános mosdóhasználat során te is megszabadulhass a manőverezéstől, kapaszkodástól, guggolástól és a remegő comboktól.

De honnan is indult a Helpee?

Férjemmel, szerelmünk hajnalán nagyon sokat utaztunk; fesztiválokra, tömegrendezvényekre jártunk. Sajnos azonban mivel fogékony vagyok a húgyúti fertőzésekre, sokszor egy-egy makacs betegséggel tértem haza. Mondanom sem kell, mennyire elegem lett, ugyanakkor ennek a sok egészségügyi kellemetlenségnek köszönhetem, hogy megszületett a Helpee.

Nemcsak magamnak, de másoknak is szerettem volna egy kompakt megoldást nyújtani az ilyen helyzetekre. Beleástam magam a pisitölcsérek világába. Összevásároltuk a világon fellelhető összes pisitölcsért, és rájöttünk, hogy mindnek van valami „szépséghibája”.

Ekkor jött az ötlet, hogy alkossuk meg a tökéletes pisitölcsért.

Férjem a papíriparban dolgozik, így adta magát a helyzet: górcső alá vettük az összes konkurens terméket, feltártuk azok problémáit, specifikáltuk a hibátlan terméket. Végül megbíztunk egy designer és formatervező hölgy barátunkat a termékfejlesztéssel és mindezt megfejeltük egy egyedülálló papír receptúrával. Így jött létre a Helpee pisitölcsér, amivel te is kontaktmentesen könnyíthetsz magadon.

Ismerj meg kicsit jobban!

A fejér vármegyei Mezőfalván nőttem fel!

Egy dolgos, háromgyermekes család “középsőjeként” nőttem fel. Gyermekként arról álmodoztam, hogy újságíró leszek. Az élet végül más irányba terelt és tanulmányaim után néhány évig HR-esként dolgoztam, majd 7 évig munkaügyi és pénzügyi területen tevékenykedtem. 

A Helpee megálmodója, édesanya és feleség!

2016-ban megszületett a kisfiunk, azóta a család került a középpontba. Majd jött a COVID, ami a mi életünket is teljes mértékben megbolygatta. Az otthon töltött időszakban a régi problémám nem hagyott nyugodni és ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy szeretnék egy saját pisitölcsért, ami a nyilvános mosdóhasználat közben minden kislánynak, nőnek megoldást nyújthat.

Szenvedélyes utazó vagyok!

Gyermekként a legnagyobb vágyam az volt, hogy egyszer felfedezzem az egész világot. Persze útközben rájöttem, hogy nem minden olyan meseszerű, mint azt gyermekként megálmodtam, de az utazás iránti vágyam nem törpült. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen ebben is megtaláltam az igazi társam és férjemmel rengeteget utaztunk. Kisfiunk születése óta családként gyűjtjük élményeket.

Imádok jókat enni!

Rajongok a gasztronómiáért. Az új kultúrák megismerése mellett szeretek új ízeket kipróbálni. De nem csak fogyasztani szeretem a különleges ételeket, hanem elkészíteni is, otthon érzem magam a konyhában és a konyhakertben is. 

Legyen neked is Helpeed!

A Helpee pisitölcsérrel a legkényelmetlenebb helyzetekben is biztonságosan, kontaktmentesen végezheted folyóügyeid!

0
    0
    Kosár tartalma
    Még üres a kosarad!Vissza a webáruházba
      Szállítás kalkulátor